À la carte
Austeres
(lūdzu jautāt jūsu viesmīlim)
pasniedzam ar aveņu etiķa sarkano sīpolu vinegreta mērci
Oscietra kaviārs 50g
gužēri, krēmsiers, paipalu ola, maurloki
Ōtoro zilspuru tunča tartars
zaļo ābolu gēls, jūras sparģelis, ponzu-yuzu
Apsvilinātas jūras ķemmītes
ziedkāpostu krēms, lardo, salvija, marakuja
Charolais liellopa carpaccio
foie gras, shimeji sēnes, trifele, comté siers
Foie gras torchon
oscietra kaviārs, bumbieru-safrāna čatnijs, gruazdēts briošs
Kūpinātu laša salāti
lauku zaļumi, fenhelis, paipalu olas, foreles ikri
Trifeļu burratas salāti
lauku zaļumi, tomātu konfits, bazilika pesto, vīģes, vaniļas eļļa
Franču sīpolu zupa
sidrs, kalvadoss, comté siers, melno piparu ciabatta
Sēņu Acquerello Carnaroli risotto
sēņu krokete, sparassis
Akmeņplekstes fileja
pak-čoi, brokolīnī, gliemenes, pērļu sīpoli, sidra mērce
Bouillabaisse á la Créme
akmeņplekstes fileja, astoņkājis, gliemenes, jūras sparģelis, fenhelis
Brieža velingtons
sēņu duksella, lardo, spināti, kartupeļu krēms, upeņu balzāma demi-glaze
Pīles Magret á la Rossini
foie gras, spināti, vīģe, baravika, trifele, portvīna demi-glaze
48 stundas lēni gatavoti Teļa vaigi
trifeļu-kartupeļu krēms, baravikas, pērļu sīpoli, šokolādes demi-glaze
Charolais liellopa fileja au Poivre 250 g
piper borbonense, konjaks, portvīna demi-glaze
Japānas A5 Wagyu teppanyaki 150g
kartupeļu pave, šitake sēnes, shimeji, sparassis, ponzu-yuzu
Valrhona Šokolādes Tarte
trifeļu medus, šokolādes saldējums
Aveņu un Rabarberu Mille-Feuille
kārtainā mīkla, pistāciju krēms
Pašu Gatavotu Saldējuma Izlase
Par saldējuma veidiem vaicāt viesmīlim
Mons siera izlase
Par veģetāro degustācijas ēdienkarti lūdzu vaicājiet viesmīlim!
Lūdzu informēt viesmīli par alerģijām!
Grupām no septiņām vai vairāk personām tiek piemērota 10% apkalpošanas